KEMPISCHE AMATEUR RADIO VERENIGING

PI4KAR

WELKOM BIJ DE KEMPISCHE AMATEUR RADIOVERENIGING PI4KAR


Radio en Techniek Markt van de Kempische Amateur Radiovereniging ‘KARmarkt’ 

3 juli 2022 van 10.00 – 16.00 uur

KAR-terrein: Leemskuilen 16b, 5531 NL Bladel


 De in de regio bekende Kempische Amateur Radiovereniging (PI4KAR) organiseert hun jaarlijkse radiomarkt dit jaar op 3 juli 2022 van 10:00 tot 16:00 uur.  Op het buitenterrein van de radiovereniging, Leemskuilen 16b, verkopen diverse standhouders radio gerelateerde artikelen zoals onderdelen, complete sets, antennes, elektronica en vintage apparatuur. De entree bedraagt €5 en kinderen tot en met 16 jaar krijgen gratis toegang. 

Parkeren is gratis. 

Gehandicapten met een geldige GPK kunnen parkeren bij het KARhome, graag van te voren aanmelden via info@pi4kar.com .

 

Voor elk wat wils, bekend en onbekend met radio. 
Hans Peters, voorzitter van de Kempische Amateur Radiovereniging: “ Onze Radiomarkt is in de loop der jaren echt een traditie geworden. We zijn dan ook erg blij dat we de markt weer kunnen houden. Mensen uit het hele land komen er op af. Niet alleen om iets te kopen of ruilen, vooral ook om ervaringen uit te wisselen over de radiohobby en kennis te maken met onze gezellige vereniging en wat we doen en dat ook nog eens in een prachtige omgeving. Iedereen is dus van harte welkom; jong en oud, bekend of nog onbekend met radiotechnieken. We hebben de gezelligste markt van de Benelux!”.


Standhouders en kofferbakverkopers informatie.

Aanmeldingen kunnen via het mail-adres markt@pi4kar.com

Standhouders: Er kunnen één of meerdere marktkramen van 4 x 1meter met dakzeil gehuurd worden. De prijs is €25 per kraam.

Kofferbakverkopers: één vak van 6 x 4 meter kost €15

  • (Verkoop van in Nederland illegale artikelen is niet toegestaan!!)

We verheugen ons op uw komst.